26.5.2011

Hagaskoli ja Blue Lagoon

Hei vaan :)

Tanaan olimme Hagaskolissa tutustumassa paikalliseen koulusysteemiin, seka koulun oppilaisiin. Saavuttuamme sinne aamu yhdeksalta, jakoi Kyosti luokkamme ryhmiin joita islantilaiset sitten kierrattivat ympari koulua. Sen jalkeen teimme pienia projektitoita liittyen paaosin energiaan, jotka sitten esittelimme kukin vuorollaan muille. Oli janna huomata kuinka samanlaista Hagaskolissa oli kuin mita meidan koulussamme. Oppilaatkin olivat hyvin mukavia ja eloisia ja heidan kanssaan luisti juttu helposti, vaikkakin  keskustelu oli englanniksi.

Hagaskolista ajoimme bussilla suoraan Blue Lagooniin, jonne 'host' luokkamme oppilaat myos tulivat. Siella me sitten lilluttiin ja kelluttiin vedessa parisen tuntia, hieroen mutaa (seka omiin etta toisten) kasvoihin. Ilmapiiri oli hyvin rento, ja juttu luisti hyvin, kivaa oli :) Blue Lagoon oli kylla ehdottomasti kaymisen arvoinen paikka, suosittelen!

Nyt on muutama tunti vapaa-aikaa ennen ruokailua paikallisessa Hornio Pissa Pasta Buffet:issa, sen voisi kayttaa vaikka kiertelemalla Reykjavikia :D

- Julia (seka Denis ja Elias P.)

P.S.
toivottavasti Kyosti viela lisaa kuvia liittyen paivaamme, silla itse en voi sita tehda ao. koneella :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti