15.1.2011

Hotellia mä metsästän

Heippa,

matka-ajankohta lähenee lähenemistään ja koneen kyytiin ollaan todennäköisesti nousemassa Helsinki-Vantaalta aamulla 25.5. Matkalla oltaisiin viikko, jonka määritteli apurahamme ehdot. Kerronkin hieman, että miten tässä ollaan edetty ja mitä olisi edessä.

Suunnittelupalaverissa valitsimme hotelliksi ensisijaiseksi Guesthouse Borgatúnin, mutta mutkia matkaan aiheutti se, että hotelli oli jo bookattu täyteen. Tiesimme hotellin olevan hinta-laatusuhteelta hyvä, koska edellinen ysiluokka majoittui siellä luokkaretken ajan. Mutta nyt ei auta muu kuin löytää uusi hostelli. Jos nyt vähän positiivisemmin ajatellaan, saatamme löytää jonkun Borgatúnia paremman :)

Ilouutisia tuli myös apurahojen puolesta sillä vastaanotimme juuri 2000€ uuden apurahan, jota saa sentään käyttää lentolippujen lisäksi mm. majoitukseen ja retkiin tietääkseni. Muuten rahatilanne vaikuttaakin lupaavalta, mutta järjestämme mahdollisuuksien mukaan vielä muutaman kahvituksen koulun vanhempainiltoihin.



Seuraavassa luokanvalvojan vartissa on aikeissa kysyä varainkeruuryhmään kuulumattomilta oppilailta yhteisesti toivomuksia retkikohteista. Mahdollisia kohteita onkin jo kertynyt muistikirjaan lupaavasti, mm. kaikkien suosikki Blue Lagoon, Golden Circle, linturetki sekä muutamia museoita. Retket taidamme hommata matkatoimistolta pakettina.

Kerromme taas lisää matkan etenemisiä pian,
Terkkuja kaikille
-Mia

3 kommenttia:

  1. Tälläsena Islannissa jo kävijänä sanoisin et teidän EDOTTOMASTI kannattais mennä jäätikölle, valasretkelle (ei kannata ottaa niitä Reykjavikin satamasta lähteviä, sellasella näkee vaan lahtivalaita ja delfiineitä. kannattaa mieluummin mennä sellaselle pitkälle valasretkelle avomerelle, kesto n 8h ja siellä sit näkee sini-, ryhä- ja miekkavalaita ;) ) ja sitten ainakin itse lähtisin sinne Eyjafjallajökullille missä se tulivuori purkautu, Seppis osais ainakin siitä kertoa ja oishan se aika hienoa seistä aktiivisen tulivuoren vieressä ! Sen lisäks yks Islannin erikoisuus on maan alla virtaavat laavavirrat joita pääsee katsomaan :) nekin kuullostaa tosi mielenkiintoselta ja sekin olis varmaan tosi uskomatonta!! Ideoita löytyy paljon lisääkin mut tässä ne parhaimmat :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkeistä, kerrotaan muullekkin luokalle, noi kuulostaa just hienoilta paikoilta :D

    VastaaPoista
  3. Osaatko Essi kertoa enemmän näistä maanalaisista laavavirroista? Googlettamalla ei oikeastaan löytynyt tietoa.

    VastaaPoista