11.3.2011

hiljaista.........

.......Ja syy on ollut siis se, että meillä on jostain ihmeen syystä just nyt ihan järkyttävän paljon kokeita ja projekteja tulossa! Murto-osan niistä oon jo kahlannu kunnialla (tai sitte en) läpi, mutta ne tuskaisimmat kokeet on vielä edessä.......... En oikeesti ymmärrä, tää nelosjaksokin loppuu vasta kuukauden päästä?

Julia tossa edellisessä postauksessa jo mainitsikin Blues-HIFK -matsista, itsehän olin paikalla, tosin tyylikkäästi myöhässä 20min ruuhkan takia, mut mitäs pienist! En kuulemma menettänyt paljoakaan, ja koko loppupelikin oli sitten aika vaisua mun makuun (olisin halunnut nähä kunnon tappelun.......). Ei mut oli tosi kiva olla paikalla - vaikka Blues hävisikin - penkkiurheilu on melkeenpä paras urheilulaji mitä tiiän:D

Islannin matkan suunnittelussa ei olla kauheen paljoo päästy eteenpäin, näin hiihtoloman jälkeen taisi kaikilla loppuu hieman puhti, mut eiköhän tää homma ala taas pikkuhiljaa rullaamaan:) Lennot ja majoitus on jo varattu ja varausmaksut maksettu. Luokanvalvojamme Kyösti keräili täs kuluneen viikon aikana paperikopioita meiän passeista matkatoimistoa varten, ja viimeistään nyt tuli sellanen ahaa-elämys, että me ollaan oikeesti lähdössä reilun kahden kuukauden päästä Islantiin!

Mut joo, koitetaa kaikki pärjäillä tosta masentavasta ilmasta huolimatta ! (:

3 kommenttia:

  1. Ilma on tosiaan tosi masentava -.- Lumi vois jo sulaa...

    VastaaPoista
  2. nii mustki, kevät sais jo olla täällä :D

    VastaaPoista
  3. semmoset kuivat laikut asfaltissa on ihania ku siit näkee et nää hervottomat lumimassat oikeesti sulaa joku päivä (:

    VastaaPoista